Vi har lavet
IT-værktøjer
siden 2010

Vores historie

I 2010 lancerede vi Kium som det første CMS til websites. Erfaringen med optimering førte til udviklingen af lukkede systemer og værktøjer for større virksomheder. I 2020 blev Wiggo App Beta brugt med succes i cykelbranchen og udbygget med moduler som CRM og lagerstyring. Wampum Teller blev oprettet under Corona-pandemien og er et Point-On-Sale system med fokus på effektivitet. Wampum Teller er testet og klar til lancering i 2024. Der er også planer om at producere et Booking-system til ejendomsfaciliteter med fokus på enkelhed og effektivitet.

I 2010 lavede vi vores første CMS til websites, som det første stykke IT-værktøj. Dengang blev Kium lanceret og grundlagde støbeformen til den platform der idag bruges af Wiggo App.

Siden Kium blev lanceret er der blevet lavet lukkede systemer og værktøjer for større virksomheder, hvor den grundlæggende erfaring i optimering og effektivitet af arbejdsgange blev erfaret.

I 2020 blev Wiggo App Beta i første omgang brugt i cykelbranchen som arbejdsbog til small business med success. Ikke kort tid efter blev den modulbaseret platform udbygget med Bestillingsliste.
Det startede en bølge af moduler der fuldte efter. Der kan nævnes CRM, ordrestyring, produktadministration, lagerstyring, reklamationshåndtering samt vagtplanlægning.

Under Corona pandemien blev Wampum Teller sat op i forlængelse af Wiggo App. Wampum Teller er Point-On-Sale system, som kan bruges sammen med andre Wiggo Systems produkter. Ligesom Wiggo App, er Wampum Teller, med focus på effektivitet og optimering af arbejdsgange. Ambitionen med Wampum Teller var at det ikke måtte være hardware specifik, så enhver startup business kunne komme igang uden store omkostninger. Wampum Teller er blevet testet i beta-miljøer hos udvalgte forhandlere og klar til at komme i luften i 2024.

Efter et større samarbejde med en større ejendomsmatador i Østjylland, starter vi produktionen af et Booking-system lavet målrettet til booking af ejendomsfaciliteter. Ambitionen er, enkelt, brugervenlighed og ikke mindst effektivt.

Mød teamet bag

Markus Madsen Udvikler fra Wiggo Systems

Markus Madsen
Udvikler
mmwiggo.dk
Anne-Mette Tassing Kundeansvarlig fra Wiggo Systems

Anne-Mette Tassing
Kundeansvarlig
amwiggo.dk
Bobby AI Robot fra Wiggo Systems

Bobby
AI Robot

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Disse cookies hjælper os med at analysere trafik, tilpasse indhold og reklamer samt give dig en bedre og mere personligt tilpasset brugeroplevelse.